Bálázás

Vágórendszer: késes pengék

Teljesítmény

Az exkluzív késes pengék kialakítása és alakja kiváló vágást eredményez még alacsony teljesítményigény esetén is, valamint rendkívül egyszerű őket cserélni. Ez a magas színvonalú vágási minőség biztosítja a termény minőségének megőrzését.


Knife changing cassette

Késcserélő kazetta

HARDOX wear plate logo

Sokoldalúság

A vágási minőség fenntartása és a kopás csökkentése érdekében a kiválasztott modellek HARDOX kopólemezekből készült rotorfogakkal vannak felszerelve. Ez a kombináció biztosítja, hogy a forgórész megbirkózzon a legszélsőségesebb körülményekkel is. A meghosszabbított élettartam csökkenti a gép teljes karbantartási költéségét a Vevő számára.

HARDOX wear plates logo

Hajtómű: láncok és lánckerekek

Hosszú élettartam

A legnehezebb körülmények közötti állandó kenés biztosítása érdekében a kiválasztott modellek folyamatos olajkenési rendszerrel vannak felszerelve. A teljes karbantartási költség ezáltal csökken, mivel a láncok és a lánckerekek élettartama meghosszabbodik.

Oil brush KUHN

Olajzókefe

HD-chain KUHN

Lánc

Teljesítmény

A KUHN bálázók HD láncokkal vannak felszerelve a maximális teljesítmény biztosítása érdkében. Az eredeti KUHN láncokat az egész világon tesztelték, hogy garantálják a legjobb teljesítményt és a minimális állásidőt, különösen a rövid betakarítási idő alatt.

HD-chain KUHN

HD-lánc

Biztonság

Az LSB összes szinkrinizált alkatrésze bütykös tengelykapcsoló nyomatékhatárolóval van felszerelve. Minden tengelykapcsolót úgy alakítottak ki, hogy közel legyen az átvitelhez és korlátozza a gép költésges károsodásának kockázatát.

Cam-clutch torque limiter

Bütykös tengelykapcsoló nyomatékhatárolóval

Felszedő rendszer: rendfelszedő fogak

Kényelem

A KUHN bálázókon a rendfelszedő fogak úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legrugalmasabbak legyenek, hosszú élettartam mellett. A rugalmasság biztosítja, hogy a levágott növényt egyszerűen szedje fel, ezáltal garantálva az optimális növényáramlást.

Pick-up tines

Rendfelszedő fogak

Pick-up KUHN

Rendfelszedő

Teljesítmény

Az eredeti Kuhn rendfelszedő fogak tökéletes szögben és hosszban helyezkednek el annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt biztosítsák a bálázó számára. A speciális alakú terményszalaggal együtt minden körülmények között garantálják a teljesítményt.

Pick-up KUHN

Rendfelszedő

TOVÁBBI INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE?

Találjon kereskedőt