Szenázs / Szilázs készítés

Fogak

Hosszú élettartam

A KUHN fogak speciális rugósacélból készülnek, különböző méretekben: 8,5, 9,5 és 10,5 mm. A fogak teljesen lekerekítettek. A 45 cm-es hézag rugalmasságának köszönhetően ellenállóbbak. A szemrögzítés szintén hosszabb élettartamot biztosít. A porfesték alkalmazásával nő az élettartam és ellenállóbbá válik a rozsdával szemben.

Tines - Kormánylemezek és ekevasak
Optimised position tines Optimised position tines

Optimalizált pozíció

A rendképző fogak olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek a KUHN rendképző fogakat rugalmasabbá, hatékonyabbá és kopásállóbbá teszik.

A rendterítőkön a fogak optimális 90˙-os pozícióban helyezkednek el, a rendterítő karokban lévő lenyomatnak köszönhetően. Ez teszi lehetővé az optimális takarmány felszedést.

Optimised position tines Optimised position tines

Biztonság

A KUHN teljesen zárt hajtóműveket fejlesztett ki, amely teljesen megvédi a házban található részegységeket a kopás ellen. Ez a kialakítás az, ami a MASTERDRIVE hajtóművet ilyen sikeressé teszi, amely kivételes megbízhatóságot és hosszú élettartamot garantál még intenzív használat mellett is.

MASTERDRIVE

MASTERDRIVE

DIGIDRIVE

DIGIDRIVE

Teljesítmény

A DIGIDRIVE rendszer kovácsolt acél ujjakból áll, keményített házban, a kiváló kopásállóság érdekében.

Minimális karbantartást igényel, mivel a napi kenés nem szükséges.

DIGIDRIVE

DIGIDRIVE

Kések

Hosszú élettartam

A KUHN kések rendkívül sok nehézségnek vannak kitéve munka közben. A 3,5 mm-nél véknyabb kések 45°-os deformációnak tudnak ellenállni, a 3,5 mm-nél vastagabb kések 75°-os deformációnak tudnak ellenállni, anélkül, hogy eltörnének, vagy a repedés legkisebb jelét mutatnák. A hőkezelést festés és temperálás követi, amely a késeket még rugalmasabbá teszi.

KUHN Knives - Kormánylemezek és ekevasak
Disc  KUHN

KUHN tárcsa


FAST-FIT fixing

FAST-FIT rögzítés

Kényelem

A Fast-Fit kivitelben is elérhető rendszer számos további előnnyel rendelkezik, úgy, mint az előfeszített rugós pengék, a vállban erősített hornyolt csavarok, melyek a késeket a helyükön tartják és megtámasztják őket. A csúszásban lévő lenyomat megakadályozza a penge deformációját, kivéve egyetlen egy helyen.

A csavarokat egyesével ki lehet cserélni, minimális költség mellett.

Disc  KUHN

KUHN tárcsa


FAST-FIT fixing

FAST-FIT rögzítés

Sokoldalúság

Minden kés speciális igény szerint lett kialakítva:

Flat knife KUHN

A lapos kés önélező tulajdonsággal bír.

Twisted knife KUHN

A csavart kés agresszívabb vágás eredményez.

Bent knife KUHN

A hajlított kés konkáv alakja ellenállóbb a deformációval szemben.

New 5mm knife

Az új 5 mm-es kés

Új kések

A KUHN most már olyan új, vastagabb késtípust is kínál, amely kiváló kopásálló tulajdonságokkal rendelkezik, és az élettartama négy-ötszöröse a hagyományos késekhez képest. Nagyon ellenálló a deformációval szemben, és karbantartási költségeit tekintve lényegesen olcsóbb: különösen kedvező költség / élettartam aránya, ráadásul az idő miatt is rendkívül sok megtakarítást eredményez.

New 5mm knife

Az új 5 mm-es kés

Teljesítmény

A KUHN OPTIDISC kasza gerendely kései tökéletes takarmányáramot és kifogástalan vágási minőséget garantálnak. Az OPTIDISC technológiával a füvet csak egyszer vágják le. Ennek elérése érdekében a lemezek közötti távolság változik:

Technologie OPTIDISC

OPTIDISC technológia

Distance between discs
  1. Divergens tárcsák: kevesebb hely van tárcsák között a nagyobb átfedés és a kiváló vágás érdekében.
  2. Konvergens tárcsák: nagyobb hely van a tárcsák között, így nagyobb az átömlése a levágott takarmányoknak.
Distance between discs

Biztonság

A PROTECTADRIVE biztonsági rendszer megvédi a kasza gerendely fogaskerekeit. Akadály esetén a tárcsatengely a gondosan méretezett nyíróhoronynak köszönhetően közvetlenül a csapágy fölött elnyíródik. Ezáltal csökken a javítási költség és az állásidő, enélkül, hogy a kasza gerendelyben kár keletkezne.

PROTECTADRIVE safety

PROTECTADRIVE biztonság

TOVÁBBI INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE?

Találjon kereskedőt