Permetezés & Műtrágyaszórás

Szivattyúk, szűrők és csatlakozók

Hosszú élettartam

A dugattyú-membrán szivattyúk egyszerűen használhatóak, különösen az üzembe helyezés során. Membránjuk DESMOPAN anyagból készül, és ellenáll a legtöbb növényvédő szernek és műtrágyának, megakadályozva a szivattyúk korai kopását.

Piston-diaphragm pumps
Spraying filter

Pontosság

A permetező szűrőkialakítása (nyomás alatti visszaáramlás és szakaszolás) tökéletesen alkalmazkodik a permetezéshez. A fúvóka és a rozsdamentes acél szűrőhálója jelentősen csökkenti a fúvókák eldugulását.

Spraying filter

Biztonság

A keretcsatlakozók rendkívül fontos szerepet töltenek be. Ellen kell állniuk a különböző csőhelyzeteknek a keret hidraulikus működése közben.

Fagyállóként is működnek a szórókeretnél, és fagy esetén megvédik a különböző permetezőelemeket.

Fúvókák és permetezőkeretek

Hosszú élettartam

A fúvókák különböző anyagokból készülnek. Az anyagok között a KUHN leginkább a kerámiabevonatos fúvókákat ajánlja, melyek élettartama hosszabb és alkalmazási pontosságuk is nagyobb.

Nozzles KUHN - Kormánylemezek és ekevasak

(*) A kopás miatti áramlásváltozás százalékban kifejezve - Az NFU.26.110 szabvány szerint teszetelve, az ISO 5682-1-vel egyenértékű

Sokoldalúság

A KUHN permetezők keretei mind megfelelnek az ISO standardoknak a fúvóka átmérő tekintetében. Gyorsan és könnyedén felszerelhető rá a piacon található legtöbb fúvókatípus.

Portes Jets KUHN

Szórótárcsák

Hosszú élettartam

A szórótárcsák rozsdamentes acélból készülnek. Rendkívül fontos szerepet játszanak a műtrágyaszórás minőségében. Ezáltal ellen kell állniuk a rozsdásodásnak és kopásnak, hogy hosszú távú minőségi munkát tudjanak nyújtani.

Distribution vanes are made of in stainless steel
Vanes can be tungsten-carbide coated

Karbid opció

A szórótárcsák opcionálisan volfrám-karbid (VXR) bevonattal is kérhetők. Ez még ellenállóbbá teszi őket intenzív használat, vagy erős műtrágyák használata során.

Vanes can be tungsten-carbide coated

TOVÁBBI INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE?

Találjon kereskedőt