Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op Google +
Delen op LinkedIn
×

VBP / FBP / i-BIO+ KUHN Pers-wikkelcombinaties

Invoer

Uw voordelen:

Invoer

Baalvorm

Foliebinding

Intelliwrap

OPTIMALE invoercapaciteit

Die KUHN-serie BalePack en i-BIO+ zijn met gestuurde Pick-up’s uitgerust, die perfect passen bij de capaciteit van de machine.

De Pick-up met een opnamebreedte van 230 cm past zich door zijn pendelende ophanging soepel aan de bodem aan en garandeert zodoende een optimale invoer. De Pick-up raapt allerlei soorten gewas op en laat U ook in de moeilijkste omstandigheden niet in de steek.

5 rijen tanden en een gewasrol, die het kort gewas neerhoudt, garanderen een ononderbroken opname van het gewas – ook bij hoge rijsnelheid.

De beste SNIJKWALITEIT

De Pers-Wikkelcombinaties voor ronde balen van KUHN beschikken over de gepatenteerde* Integralrotor-Technologie met dubbele rotortanden. De tanden zijn vervaardigd uit Hardox slijtplaat, die hardheid en taaiheid op een unieke wijze combineert en zodoende de slijtage van de rotortanden vermindert.

Het eenvoudig geconstrueerde, compacte en onderhoudsvrije invoersysteem zorgt ook bij wisselend persmateriaal voor de hoogste perscapaciteit.

Door de korte afstand tussen rotor en Pick-up wordt het gewas non stop opgenomen. Deze unieke invoer maakt hoge rijsnelheden en dus een verhoogde productiviteit mogelijk.

*Patent of patentaanmelding in één of meerdere landen.

De snij-inrichtingen zijn beschikbaar met maximaal 14 of 23 messen, waarbij met groepenschakeling verschillende aantallen messen kunnen worden geactiveerd.

FBP + VBP: Volledig automatisch deblock-systeem

De beveiliging met nokkenslipkoppeling wordt ingeschakeld wanneer de toevoer verstopt raakt door een te grote hoeveelheid gewas. De DROPFLOOR zakt automatisch* en de messen worden teruggetrokken. De gebruiker ziet op de terminal wat er gebeurt. Zodra de aftakas weer ingeschakeld wordt, treedt de rotor opnieuw in werking. Het gewas wordt zonder verstoppingen naar de perskamer geleid en de DROPFLOOR en de messen nemen automatisch hun positie weer in.

VOLLEDIG AUTOMATISCHE MESREINIGING

De OPTICUT-messen worden automatisch gereinigd, zodra het aantal balen bereikt is dat vooraf in het programma is ingesteld. Op die manier blijven de messenhouders schoon, zodat de messen gemakkelijker verwijderd kunnen worden aan het einde van de werkdag.

VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+
OP ZOEK NAAR MEER INFORMATIE?

Technische gegevens

Contact