Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op Google +
Delen op LinkedIn
×

VBP / FBP / i-BIO+ KUHN Pers-wikkelcombinaties

Intelliwrap

Uw voordelen:

Invoer

Baalvorm

Foliebinding

Intelliwrap

UITMUNTENDE wikkeltechniek

Het IntelliWrap-systeem staat voor maximale rendabiliteit bij het wikkelproces.

Het gehele proces wordt via doordachte elektronica en hydrauliek gestuurd, waarbij de folieoverlap constant wordt bewaakt. IntelliWrap maakt ook een flexibele aanpassing aan individuele eisen mogelijk.

Zo kan bij het ingeven van de gewenste folielagen (4, 5, 6, 7, 8, 9...) rekening worden gehouden met de factoren als gewashoedanigheid en geplande opslagtijd. De gehele baal wordt perfect en met absoluut correcte folieoverlap gewikkeld. Dit garandeert maximale efficiëntie en uitstekende silagekwaliteit.

3D-Wikkeling*

*Niet verkrijgbaar bij de i-BIO+

Een ander kenmerk van het IntelliWrap-Systeem is ook de mogelijkheid van 3D-wikkelen.

Daarbij gaat het om een intelligente, innovatieve manier van foliewikkelen.

Doorslaggevend daarbij is, dat de foliehoeveelheid zo gelijkmatig en efficiënt mogelijk over de totale oppervlakte van de baal wordt verdeeld.

Omdat eerst de oppervlakte van de mantel van de baal wordt gewikkeld, bestaat er minder kans op het binnendringen van lucht in de baal. De balen zijn ook na langere opslag nog vormvast. Met 3D-wikkelen krijgt U mooi gevormde, luchtdicht afgesloten balen en daardoor een betere silagekwaliteit.

ISOBUS-compatibiliteit

De pers-wikkelcombinaties voor ronde balen van KUHN zijn ISOBUS-compatibel.

Met de uitgekiende, maar eenvoudige ISOBUS-bediening worden talrijke functies comfortabel vanuit de trekkerstoel bediend. Bijvoorbeeld: aantal net- resp. folielagen, automatische/handmatige start van bindprogramma en de keuze van het bindprogramma.

Verder biedt deze bediening informatie zoals bijvoorbeeld het aantal balen (gesneden/niet gesneden/netverbruik in meters), de sensorgestuurde registratie van de toename van de baal als ook een overzicht van het wikkelproces en verlicht op deze manier het werk wezenlijk.

1. Keuze van vijf lagen.

2. De baal wordt met drie lagen met een overlap van 67% gewikkeld.

3. De draaisnelheid van de baal wordt verhoogd.

4. Aansluitend worden twee lagen met 50% overlap gewikkeld.

VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+ VBP / FBP / i-BIO+
OP ZOEK NAAR MEER INFORMATIE?

Technische gegevens

Contact