Megosztás a következőn Facebook
Megosztás a következőn twitter
Megosztás a következőn Google+
Megosztás a következőn Linkedln

Precíziós permetezés - csupán egy karnyújtásnyira

METRIS 2 + AUTOSPRAY – Az Év Gépe kategória győztese!

Nagyobb pontosság és sebesség a minőség és a biztonság rovása nélkül.

Pontosságot szolgáló technológiák a permetezés minden egyes szakaszában.

Egy olyan környezetben, ahol a permetezésnek a lehető legpontosabbnak kell lennie a terméshozam fenntartásának érdekében, mindezt a környezet megőrzése mellett, a precíziós technológiák kulcsfontosságúak minden egyes műveletben.

A permetnek – jobban, mint valaha - a megfelelő mennyiséggel, a megfelelő helyen kell védenie a növényeket. Ezek a kritériumok nyilvánvalóan elengedhetetlenek termékeink fejlesztésében. Mi ezt kombináljuk az egyszerű használattal, abból kiindulva, hogy egy egyszerű eszközt nyújthassunk annak érdekében, hogy a pontosságot teljes mértékben kihasználhassuk.

A pontosság a permetezés minden egyes szakaszában döntő szerepet játszik, a talaj előkészítésétől kezdve egészen a permetező tartályának kiöblítésével bezárólag.

Fedezze fel Ön is a precíziós permetezést az OCEANIS 2 vontatott szántóföldi permetező munkáján keresztül:

TOVÁBBI INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE ?

Találkozót szeretne kérni ? Árajánlatot szeretne kérni ?

Találjon kereskedőt

TÁLCÁN KÍNÁLT SZOLGÁLTATÁSOK
Mert a növények nem várnak!

A KUHN teljes körű, személyre szabott szolgáltatásokat nyújt annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb megoldást adhassa az Ön kezébe.

Célunk, hogy nyugalmat és egyedülálló felhasználói élményt nyújtsunk Önnek azáltal, hogy a gépek teljes élettartama alatt Ön mellett maradunk támogatásul.

Finanszírozási szolgáltatás

KUHN Finanszírozás

Fektessen be racionálisan

A KUHN számos megoldást nyújt Önnek a permetező finanszírozásának tekintetében, legyen szó akár több kampány finanszírozásáról, vagy akár bérleti díjról vásárlási lehetőséggel (lízing).

Garanciális szolgáltatás

KUHN Protect +

Biztosabb, hosszabb távon

Használja ki Ön is a 36 hónapra kiterjedő KUHN Protect+ garancia-hosszabbítási szolgáltatást. Ezáltal Önnek nem lesz más dolga, mint a munkájára és a permetezője teljesítményére koncentrálni.

Képzési szolgáltatás

KUHN Optistart

Használja ki teljes mértékben permetezője adottságait

Az Ön permetezője rendkívül fontos szerepet játszik a precíziós gazdálkodás igényeinek kielégítésében. A KUHN OPTISTART egy olyan képzési lehetőség, mely során Ön permetezője specialistájává válhat. Ennek köszönhetően Ön minden egyes funkciót megismerhet, így precízebben és hatékonyabban tudja majd kezelni permetezőjét.