Megosztás a következőn Facebook
Megosztás a következőn Twitter
Megosztás a következőn Google +
Megosztás a következőn LinkedIn

KUHN tarlóápoló gépcsalád

A termelékenység garanciája

A tarlóápolás kulcsfontosságú lépés a sikeres növénytermesztéshez

A tarlóápolás nélkülözhetetlen mezőgazdasági eszköz a területek gyomnyomásának kezelésére. Hatékony a szaporítás során, valamint növeli a hozamot is. Ez lehetővé teszi a maradványok talajban történő lebontásának felgyorsítását és egy ideális magágy előkészítését a fedővetés vagy a következő növény vetése előtt.

A KUHN egy teljes, páratlan tarlóápoló palettát kínál a gazdaságok, mezőgazdasági szövetkezetek és szolgáltató cégek számára a magasabb hozam és a jobb nyereségesség érdekében.

A paletta gépei 3 méterestől 12 méteres kivitelig érhetőek el, felszíni (3 cm) és mély talajművelésre (35 cm) is alkalmasak.

Egyszerű, megbízható és hatékony gépek

  • Gyors munkamélység beállítás egyenesen a fülkéből, megállás és szerszámok nélkül.
  • Robosztus kialakítás a kiváló minőségű eszközöknek köszönhetően (Hardox).
  • Nagy munkasebesség és kiváló munkaminőség az optimális hatásfok érdekében.

KUHN ÚJDONSÁGOK

A KUHN, amely mindig a mezőgazdasági szektorban felmerülő igények hatékony kielégítésére összpontosít, folyamatosan új koncepciókat és kiemelt újításokat fejleszt ki. Fedezze fel Ön is a KUHN új gépeit, melyek segítségére lesznek a növények kezelésében és termesztésében:

Stubble cultivation range Stubble cultivation range

OPTIMER L 9000 – 12000

Gyorsabban, hatékonyabban – nagyobb géppel!

Az OPTIMER L 9 és 12 méteres gépeivel a KUHN újabb rövid tárcsákkal gazdagította palettáját. Annak érdekében, hogy teljes ajánlatot nyújthassunk Önnek, szeretnénk kielégíteni a nagy gazdaságok igényeit egy nagy teljesítményű és rendkívül sok előnnyel rendelkező gépcsaláddal: kiváló helyszíni teljesítmény, páratlan kényelem, és kivételes megbízhatóság.

  • Kiváló helyszíni teljesítmény: Rekord hatékonyság akár 20 ha/h területteljesítmény is.
  • Páratlan kényelem: a gyors és intuitív beállításoknak köszönhetően, melyek a KUHN DNS-be vannak kódolva, a szállítási módra való váltás lehetséges egyetlen egyszerű művelettel.
  • Kivételes megbízhatóság: a KUHN exkluzív STEADY CONTROL talajmegfigyelő készülékének köszönhetően, amely alkalmazkodik a parcellákhoz és amellyel a következetes munka nagy haszonnal jár.

PROLANDER 500 R

Az ideális magágykészítő, függesztett, összecsukható kivitelben.

Ismervén az igényeket és követelményeket, a KUHN kiegészítette kapás kultivátorainak sorozatát a függesztett 4-től 6 m-es modellekkel is, ezzel bővítve a már meglévő 6 és 7,5 m-es vontatott gépcsaládot.

Ez az új termékcsalád a pontos munkával és a sokoldalúsággal különbözeteti meg magát.

  • Minőségi munka: a 4 vagy 5 sorban elhelyezett S alakú kapák kivételes áthaladási képességének köszönhetően a karbantartási költségek és a karbantartással töltött idő is csökken.
  • Garantált kényelem: a traktor fülkéjéből elvégezhető egyszerű és funkcionális beállítások, mint például a munkamélység beállítása.
  • Ideális eszközök a tökéletes befejezéshez: a vontatott gépekhez hasonlóan ezek az új modellek is olyan alapvető felszerelésekkel lettek ellátva, mint a hátsó elmunkáló vagy egyengető lemez, mindezt a tökéletes munkaminőség érdekében.
Stubble cultivation range Stubble cultivation range

Tarlóápoló gépcsalád

Fedezze fel Ön is a talajművelők teljes sorozatát:

További információ

TOVÁBBI INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE ?

Találkozót szeretne kérni ? Árajánlatot szeretne kérni ?

Találjon kereskedőt