A KUHN bemutatja:

Raking wrld record*

*Rendképzési világrekord

Braedstrup, DÁNIA

Felkészülni, vigyázz, rajt!

Lépj be a Dániában lezajlott Rendképzési világrekordba. Egy John Deere 6250R traktorral vontatva a Kuhn 4 rotoros GA 15131 rendképzője a széna-és takarmánykészítő gépek sorozatából megdöntötte a világrekordot.

A csapat erőfeszítései rendkívül feszült légkörben zajlottak olyan teljesítmény mellett, amely valóban megmutatta a gép minőségét, robosztusságát és tartósságát.

A Kuhn világrekordot állított fel: 188,9 hektár 8 óra leforgása alatt, melyet a DLG is jóváhagyott. (DLG: Deutsche-Landwirtschaft-Gesellschaft Német Mezőgazdasági Társaság).

Készülj fel egy emberi kalandra és fedezd fel a Kuhn szakértelmét a GA 15131 4 rotoros rendképző tervezéstől egészen a használatáig.

1. rész

Az álomtól a kivitelezésig

Fedezd fel a gép gyártási folyamatát, amelyet az Vevők igényei szerint alakítottak ki; ez az innovatív, nagy teljesítményre képes, robosztus és strapabíró GA 15131 rendképző. A kialakítás és a gyártási folyamatok alkotják a KUHN szaktudását, melyek a Világrekord sikerének hátterében állnak.

2. rész

Egy gép, amely megfelel a kihívásnak

Nézd meg közelebbről a GA 15131 rendképzőt! A produktivitás, a minőség és a sokoldalúság kvintesszenciája. A csapat bemutatja a gép főbb ismérveit és tulajdonságait, és demonstrálja a működését is.

Nézd meg a 4 rotoros rendképzőt munka közben. Figyeld csak meg, milyen egyszerű a használata a rendképzőnek a CCI 1200 vezérlő terminállal.

3. rész

A dán tapasztalat

Lépj be Mikael Skeldal családi gazdaságába. Mikael Skeldal vezette a gépet, és állította fel a világrekordot. A videóban kifejti az eseménnyel és a GA 15131 rendképzővel kapcsolatos véleményét.

Egyedülálló teljesítmény

Ismerd meg a csapatot és fedezd fel Te is a kihívást, melyet a dán időjáráshoz kellett igazítani. Éld át Te is ezeket az érzelemben gazdag pillanatokat, melyeket sok-sok váratlan esemény és kockázat kísért végig!

A rövid rendelkezésre álló siló betakarítási idővel a gazdaságok mérete növekszik és nagyobb teljesítményű gépeket igényelnek.. A nagy napon Vincent Hazenberg termékmenedzser fejezi ki gondolatait az esemény kapcsán.

4. rész

Az esemény központjában...

Lépj be a kulisszák mögé épp azelőtt, hogy a világrekordot megkísérelték! Csatlakozz a Világrekordban részt vevő csapat előkészületeihez. Érzelmekben, adrenalinban és váratlan eseményekben gazdag néhány nap előzte meg a nagy kísérlet napját.

5. rész

Felkészülni!

Éld át te is a KUHN tapasztalatot!

Kövess minket a közösségi médián:

www.kuhncenter.hu